Ets a:  Inici  /  Escola

L'Escola

Presentació

El 2009 es va iniciar sota la carpa del Circ Cric el primer curs de circ per a nens, nenes i joves del Baix Montseny amb la voluntat i objectiu d'apropar l'art del Circ al públic, fomentant una major presència en la cultura i la societat. Des d'aleshores i fins ara hem continuat la nostra tasca docent a l'Altrium de Sant Celoni que ha acollit l'emplaçament ideal per aprendre i compartir l'art del circ.

El projecte Escola Circ LOS, dóna una nova perspectiva per fomentar l'art del risc: una Escola de Circ al Baix Montseny , la qual abarca alumnat de totes les edats.

Així doncs, comencem a partir dels 3 anys, realitzant un treball de desenvolupament de la psicomotricitat de l'infant, passem per totes les etapes de creixement del nen/a fent un treball específic, adequat a l'edat i sobretot a la individualitat de l'alumne.

Arribem també a la població adulta , ja sigui prenent el circ com a activitat física de manteniment, o bé encarant-la en la seva vessant més artística

Descobreix el teu curs i no ho dubtis a l'hora de formar part del nostre projecte. Coneix els professors que en formen part i les tècniques que treballem o la nostra metodologia.